2017

Naast het feit dat De Bossche Sinterklaas Brabantse Hart in aktie nog steeds een warm hart toe draagt - en deze ook dit jaar weer ondersteunt- is er een tweede doel benoemd: Hint & Tint met Allure in 's-Hertogenbosch.

 

 

hint

 

 

Hint & Tint is een gezellige, kleurige giftshop met keramiek, schilderijen, kaarten, kinderstoeltjes en andere hebbedingetjes.  Maar als je even verder naar achteren kijkt, zie je dat diverse spulletjes “live” worden gemaakt in het atelier door mensen met een verstandelijke beperking.   Ondersteund door professionele begeleiding maken zij de mooiste producten. Ook producten van andere Cello locaties worden hier door de enthousiaste medewerkers verkocht.Stoelen, schilderijen en keramiek kunnen op bestelling gemaakt worden. Ieder product is met veel talent en creativiteit gemaakt, en alle cadeaus zijn absoluut uniek!

 

Hint & Tint...voor een bijzonder en uniek cadeau!

 

Je vindt de winkel Hint & Tint in het centrum van ’s-Hertogenbosch. In het karakteristiek oud pand zijn een winkel en een atelier. Medewerkers ontdekken en ontwikkelen hun talenten en vaardigheden. Ze maken en verkopen originele, handgemaakte producten die aantrekkelijk en van goede kwaliteit zijn.

 

Hint & Tint is onderdeel van Cello.