Huisbezoeken

Het is mogelijk om De Bossche Sinterklaas bij u thuis, bedrijf of op school uit te nodigen voor een huisbezoek. Voor vragen over de mogelijkheden, kosten en voor het maken van een reservering neemt u contact op met de hoofd piet. Hij is bereikbaar via: lievesinterklaasenpiet@gmail.com.

 

Enkele reacties naar aanleiding van een huisbezoek:

“Beste Sinterklaas en Zwarte Piet, Heel erg bedankt voor jullie bezoekje bij ons thuis. De kinderen hebben er van genoten en hebben het nu nog over hoe bijzonder zij het vinden dat u alles van hun in uw grote boek heeft staan. Wij zien u graag volgend jaar weer met uw Piet, dan zorgen wij voor een mooie versierde stoel”

 

“Beste Sint, Wij willen u laten weten dat wij het erg leuk vonden dat u tijdens het verjaardagsfeest van onze zoon aanwezig wilde zijn. Petje af voor uw pieten die 10 jongens tot de laatste seconde van uw bezoek wisten te boeien. Volgend jaar vieren wij de verjaardag van onze zoon weer, u bent bij deze uitgenodigd”

 

“Lieve Sinterklaas,Namens de personeelsvereniging wil ik u hartelijk danken voor uw bezoek. Onze complimenten, het was een zeer groot succes!”

 

“Beste Sint, Ontzettend bedankt voor het fantastische bezoek gisteren. En nog wel met 5 pietermannen erbij. De kleine meid heeft er enorm van genoten. Het duurde wel lang voordat ze ontdooide. Bedankt ook dat jullie zoveel geduld hadden en haar de tijd gunden weer tot zichzelf te komen. Nadien liep ze helemaal op wolkjes en bleef maar zeggen dat ze het zo fijn en leuk vond. De cadeau’s waren een schot in de roos. Maar we wisten natuurlijk dat ze graag een winkeltje wilde en toen alle cadeautjes uit waren gepakt kon ze dat winkeltje beginnen hoor, compleet met kassa en alles erop en eraan. Ze vindt het heerlijk om daarmee te spelen. Het mooiste cadeau vond ze toch echter wel het bezoek van Sinterklaas en zijn lieve slimme pieten. Hartelijk dank daarvoor”